Skip to content

ADALÉKANYAG-MENTES LISZTEK

Lisztjeik minden olyan különleges tulajdonságot magukban hordoznak, amit elvárhatunk: a Dallagiovanna család generációkon átívelő tapasztalatát a legmegfelelőbb búzák kiválasztásában, a tökéletes keverékekhez szükséges kutatási és elemzési módszereket, valamint a hagyományos feldolgozási eljárások és a legmodernebb technológiák ötvözését.

Mindezt áthatja a mesterség iránti szenvedély és a folyamatos fejlődésre való törekvés, amely nap mint nap formálja a minőséget.

Bővebb információért kattints a termékképre.

CUKRÁSZ- ÉS PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ

A LeDolcissime lisztcsalád az Achille Zoia cukrászmesterrel folytatott felbecsülhetetlen értékű együttműködés, valamint a Dallagiovanna laborjaiban végzett folyamatos kutatómunka eredménye. Ez a termékcsalád kifejezetten a modern cukrászok és pékek számára készült, és az alkalmazott gyártási eljárásoknak, valamint a gondosan kiválasztott alapanyagoknak köszönhetően kiváló térfogatot és hosszabb eltarthatóságot biztosít a késztermékek számára.

FROLLA

omlós tészta

„00” típusú búzaliszt
W170
P/L 0.50
1/5/25 KG

SFOGLIA

leveles tészta

„00” típusú búzaliszt
W300
P/L 0.55
5/25 KG

BRIOCHE

croissant, danish

„00” típusú búzaliszt
W400
P/L 0.55
5/25 KG

PANETTONE

kelt tészta

„00” típusú búzaliszt
W390
P/L 0.55
5/25 KG

RINFRESCO

kelt tészta

„00” típusú búzaliszt
W380
P/L 0.55
1/10 KG

IGINIO MASSARI AJÁNLÁSÁVAL

Kifejezetten a kovász készítésére és frissítésére fejlesztették. Egy kiegyensúlyozott összetételű liszt, amely biztosítja a jól fejlett, illatos kovászt, a savak tökéletes egyensúlyát.

Ideális különleges alkalmakra készített édes, kelt tésztákhoz is, mint például Panettone és Colomba.

PIZZÁHOZ

A Dallagiovanna liszttel készült pizzák, legyen szó “0” vagy “00” típusról: illatosak, ízletesek és ropogósak, tökéletesek a hagyományos és kortárs technológiákhoz, direkt tésztavezetéshez és hűtős érleléshez is. Válaszd az igényeidnek megfelelő lisztet!

FR

rövid kelesztés

„00” típusú búzaliszt
W210
P/L 0.55
1/10/25 KG

E ROSA

direkt tészta

„00” típusú búzaliszt
W250
P/L 0.55
5/10/25 KG

R VERDE

közepes érlelés,
előtészta

„00” típusú búzaliszt
W340
P/L 0.60
5/10/25 KG

S ROSSA

hosszú érlelés,
előtészta

„00” típusú búzaliszt
W390
P/L 0.60
5/25 KG

laNAPOLETANA

laNAPOLETANA 2.0+

NOBILGRANO

Egy lisztcsalád, amelyet a kortárs szakemberek számára fejlesztettek: az őrlés során kivonják a csírát a búzaszemből, hidegen stabilizálják, őrlik, majd visszakeverik az alaplisztbe. Ezáltal tápanyagokban gazdagabb, ropogósabb és ízletesebb lesz a végeredmény.

N BLU

közepes érlelés,
római és nápolyi pizzához

„0” típusú búzaliszt
W290
P/L 0.55
10/25 KG

NS vagy RP

kenyér

„0” típusú búzaliszt
NS – W300
RP – W350
P/L 0.60
25 KG

KENYÉRHEZ

Ez a legszélesebb lisztválaszték az összetétel és felhasznált búzafajták tekintetében. Állandó minőségű, adalékanyag-mentes lisztek, kiemelkedő ízt és illatot adnak a kenyérnek.

TÉSZTA KÉSZÍTÉSHEZ

Egy válogatott lisztcsalád, amelyet friss és száraztészták, valamint gnocchi készítéséhez fejlesztettek.

  • laTriplozero® – hófehér és rugalmas, kiemeli a tojás sárga színét, az ebből készült friss tészta nem szürkül be. Tökéletes friss és töltött tésztákhoz.
  • Granito – granulált és jól kalibrált liszt gnocchihoz, gépi feldolgozáshoz, valamint a szószos tészták rusztikus, érdes felületének kialakításához. Kiváló nyújtólisztként és panírozáshoz is.
  • Semola – ideális kenyérsütéshez, extrudált száraztészták készítéséhez és munkafelületek lisztezéséhez. Használható tisztán vagy más lisztekkel keverve.

laTRIPLOZERO®

friss tészta

„00” típusú búzaliszt
0,40% körüli hamutartalommal
1/5/25 KG

GRANITO

nyújtóliszt

„00” típusú búzaliszt
5/25 KG

SEMOLA

friss tészta,
nyútjóliszt

finomra őrölt durumbúza dara
1/5/25 KG

UNIVERZÁLIS LISZTEK

UNIVERSALE

finomliszt

„00” típusú búzaliszt
W250
P/L 0.60
1/5/10 KG

MANITOBA

ERŐS LISZT,
többcélú

„0” típusú búzaliszt
W390
P/L 0.60
5/25 KG

INTEGRALE

többcélú

teljes kiőrlésű
R – W330
S – W390
5/25 KG

FARINA DI FRUMENTO MALTATO

malátázott búza lisztje

5 KG
erősíti a gyenge liszteket, növeli a térfogatot és az ízt, csökkenti a feldolgozási időt, aranybarna, illatos és ropogós kérget biztosít

UNIQUA – hagyományos ízek, napjainkban

Sokoldalú lisztcsalád, amely egyszerre elégíti ki az íz és az egészség iránti igényt. Megőrzi a búzaszem minden alkotóelemét, beleértve a makrotápanyagokat és a csírát is. A pékmesterség és cukrászművészet szakemberei számára fejlesztve, hét különböző változatban, amelyek önállóan vagy egymással keverve is használhatók új receptek és egyedi ízek megalkotásához.

BIANCA

„1” típusú búzaliszt
W180
1/10/25 KG
grissini, kréker, piadina, rövid kelesztésű pizza és focaccia, omlós tészta, piskóta, felfújt

GIALLA

„1” típusú búzaliszt
W300
1/10/25 KG
kovász frissítéséhez, kenyér, közepes érlelési idejű pizza és focaccia, leveles tészta, croissant, veneziana, friss tészta

BLU

„1” típusú búzaliszt
W390
1/10/25 KG
kovász és biga (előtészta), hosszú kelesztésű pizza és focaccia, panettone, colomba, briós és croissant

ROSSA

teljes kiőrlésű búzaliszt
W400
1/10/25 KG
rusztikus kenyér, panettone, briós, croissant, colomba, friss tészta

VERDE

Tritordeum® – a jövő gabonája,
vadárpa és a durumbúza
természetes keresztezése
1/10/25 KG
kenyér, rövid kelesztésű pizza, focaccia, omlós tészta, piskóta és friss tészta

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ


A Molino Dallagiovanna világszerte sikeres, mert az innovatív fejlesztéseket a hagyományok megőrzésével ötvözi. Az intuitív gabonaválasztás, a precíz analitikai és kutatási módszerek, valamint a hagyományos eljárások és a legmodernebb technológiák kombinációja garantálja a kivételes minőségű liszteket.

VIOLA

teljes kiőrlésű búzaliszt búzacsírával, természetesen pigmentált, mosott búzából
W300
10 KG
rusztikus kenyér, focaccia,
közepes érlelési idejű pizza,
linzer, sütemény és croissant

MINDEN TÉSZTÁNAK MEGVAN A SAJÁT SZUPERHŐSE!

A PH4 a legpraktikusabb és legegyszerűbb megoldás a tészták megfelelő kelesztéséhez. Ez a speciális termékcsalád kovász alapú aktív és inaktív élesztőket kínál, amelyeket kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy édes és sós termékeknek egyaránt kiváló ízt, hosszabb eltarthatóságot és stabil szerkezetet biztosítsanak mind sütés előtt, mind után.

SUPERISE

kovász alapú aktív
élesztő

ideális pizzához
1 KG
Adagolás:
2-4% a liszt tömegére számítva

OLTREGRANO


A gabonán túl – kiegyensúlyozott, szakemberek által fejlesztett lisztkeverékek, professzionális felhasználásra.

laPALA

pizza alla pala,
pizza al taglio
lapátos, tepsis” pizza

5/25 KG
A késztermék minőségének kiemelése érdekében javasolt az elősütött tészta fagyasztása.

laPINSA easy

Pinsa Romana

5/25 KG
Ideális direkt tésztákhoz,
24–72 órás érleléshez.