ADALÉKANYAG-MENTES LISZTEK
Lisztjeik minden olyan különleges tulajdonságot magukban hordoznak, amit elvárhatunk: a Dallagiovanna család generációkon átívelő tapasztalatát a legmegfelelőbb búzák kiválasztásában, a tökéletes keverékekhez szükséges kutatási és elemzési módszereket, valamint a hagyományos feldolgozási eljárások és a legmodernebb technológiák ötvözését.
Mindezt áthatja a mesterség iránti szenvedély és a folyamatos fejlődésre való törekvés, amely nap mint nap formálja a minőséget.
CUKRÁSZ- ÉS PÉKSÜTEMÉNYEKHEZ
A LeDolcissime lisztcsalád az Achille Zoia cukrászmesterrel folytatott felbecsülhetetlen értékű együttműködés, valamint a Dallagiovanna laborjaiban végzett folyamatos kutatómunka eredménye. Ez a termékcsalád kifejezetten a modern cukrászok és pékek számára készült, és az alkalmazott gyártási eljárásoknak, valamint a gondosan kiválasztott alapanyagoknak köszönhetően kiváló térfogatot és hosszabb eltarthatóságot biztosít a késztermékek számára.

FROLLA
omlós tészta
„00” típusú búzaliszt
W170
P/L 0.50
1/5/25 KG

SFOGLIA
leveles tészta
„00” típusú búzaliszt
W300
P/L 0.55
5/25 KG

BRIOCHE
croissant, danish
„00” típusú búzaliszt
W400
P/L 0.55
5/25 KG

PANETTONE
kelt tészta
„00” típusú búzaliszt
W390
P/L 0.55
5/25 KG

RINFRESCO
kelt tészta
„00” típusú búzaliszt
W380
P/L 0.55
1/10 KG
IGINIO MASSARI AJÁNLÁSÁVAL
Kifejezetten a kovász készítésére és frissítésére fejlesztették. Egy kiegyensúlyozott összetételű liszt, amely biztosítja a jól fejlett, illatos kovászt, a savak tökéletes egyensúlyát.
Ideális különleges alkalmakra készített édes, kelt tésztákhoz is, mint például Panettone és Colomba.
PIZZÁHOZ
A Dallagiovanna liszttel készült pizzák, legyen szó “0” vagy “00” típusról: illatosak, ízletesek és ropogósak, tökéletesek a hagyományos és kortárs technológiákhoz, direkt tésztavezetéshez és hűtős érleléshez is. Válaszd az igényeidnek megfelelő lisztet!

FR
rövid kelesztés
„00” típusú búzaliszt
W210
P/L 0.55
1/10/25 KG

E ROSA
direkt tészta
„00” típusú búzaliszt
W250
P/L 0.55
5/10/25 KG

R VERDE
közepes érlelés,
előtészta
„00” típusú búzaliszt
W340
P/L 0.60
5/10/25 KG

S ROSSA
hosszú érlelés,
előtészta
„00” típusú búzaliszt
W390
P/L 0.60
5/25 KG
laNAPOLETANA
A tökéletes lisztcsalád, amely kiemeli az autentikus nápolyi pizza kiválóságait: jól kidolgozott és aranybarna perem, puha, rugalmas és könnyed tészta. Elérhető “00” és “0” változatban, a valódi pizzakészítők lisztje, amelyet az AVPN is jóváhagyott.

laNAPOLETANA
direkt tészta
„00” típusú búzaliszt
W310
P/L 0.60
1/5/10/25 KG

laNAPOLETANA 2.0+
direkt tészta,
canotto
„0” típusú búzaliszt
W310
P/L 0.60
5/10/25 KG

NOBILGRANO
Egy lisztcsalád, amelyet a kortárs szakemberek számára fejlesztettek: az őrlés során kivonják a csírát a búzaszemből, hidegen stabilizálják, őrlik, majd visszakeverik az alaplisztbe. Ezáltal tápanyagokban gazdagabb, ropogósabb és ízletesebb lesz a végeredmény.

N BLU
közepes érlelés,
római és nápolyi pizzához
„0” típusú búzaliszt
W290
P/L 0.55
10/25 KG

NS vagy RP
kenyér
„0” típusú búzaliszt
NS – W300
RP – W350
P/L 0.60
25 KG
KENYÉRHEZ
Ez a legszélesebb lisztválaszték az összetétel és felhasznált búzafajták tekintetében. Állandó minőségű, adalékanyag-mentes lisztek, kiemelkedő ízt és illatot adnak a kenyérnek.
TÉSZTA KÉSZÍTÉSHEZ
Egy válogatott lisztcsalád, amelyet friss és száraztészták, valamint gnocchi készítéséhez fejlesztettek.
- laTriplozero® – hófehér és rugalmas, kiemeli a tojás sárga színét, az ebből készült friss tészta nem szürkül be. Tökéletes friss és töltött tésztákhoz.
- Granito – granulált és jól kalibrált liszt gnocchihoz, gépi feldolgozáshoz, valamint a szószos tészták rusztikus, érdes felületének kialakításához. Kiváló nyújtólisztként és panírozáshoz is.
- Semola – ideális kenyérsütéshez, extrudált száraztészták készítéséhez és munkafelületek lisztezéséhez. Használható tisztán vagy más lisztekkel keverve.

laTRIPLOZERO®
friss tészta
„00” típusú búzaliszt
0,40% körüli hamutartalommal
1/5/25 KG

GRANITO
nyújtóliszt
„00” típusú búzaliszt
5/25 KG

SEMOLA
friss tészta,
nyútjóliszt
finomra őrölt durumbúza dara
1/5/25 KG
UNIVERZÁLIS LISZTEK

UNIVERSALE
finomliszt
„00” típusú búzaliszt
W250
P/L 0.60
1/5/10 KG

MANITOBA
ERŐS LISZT,
többcélú
„0” típusú búzaliszt
W390
P/L 0.60
5/25 KG

INTEGRALE
többcélú
teljes kiőrlésű
R – W330
S – W390
5/25 KG

FARINA DI FRUMENTO MALTATO
malátázott búza lisztje
5 KG
erősíti a gyenge liszteket, növeli a térfogatot és az ízt, csökkenti a feldolgozási időt, aranybarna, illatos és ropogós kérget biztosít
UNIQUA – hagyományos ízek, napjainkban
Sokoldalú lisztcsalád, amely egyszerre elégíti ki az íz és az egészség iránti igényt. Megőrzi a búzaszem minden alkotóelemét, beleértve a makrotápanyagokat és a csírát is. A pékmesterség és cukrászművészet szakemberei számára fejlesztve, hét különböző változatban, amelyek önállóan vagy egymással keverve is használhatók új receptek és egyedi ízek megalkotásához.

BIANCA
„1” típusú búzaliszt
W180
1/10/25 KG
grissini, kréker, piadina, rövid kelesztésű pizza és focaccia, omlós tészta, piskóta, felfújt

GIALLA
„1” típusú búzaliszt
W300
1/10/25 KG
kovász frissítéséhez, kenyér, közepes érlelési idejű pizza és focaccia, leveles tészta, croissant, veneziana, friss tészta

BLU
„1” típusú búzaliszt
W390
1/10/25 KG
kovász és biga (előtészta), hosszú kelesztésű pizza és focaccia, panettone, colomba, briós és croissant

ROSSA
teljes kiőrlésű búzaliszt
W400
1/10/25 KG
rusztikus kenyér, panettone, briós, croissant, colomba, friss tészta

VERDE
Tritordeum® – a jövő gabonája,
vadárpa és a durumbúza
természetes keresztezése
1/10/25 KG
kenyér, rövid kelesztésű pizza, focaccia, omlós tészta, piskóta és friss tészta
HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ
A Molino Dallagiovanna világszerte sikeres, mert az innovatív fejlesztéseket a hagyományok megőrzésével ötvözi. Az intuitív gabonaválasztás, a precíz analitikai és kutatási módszerek, valamint a hagyományos eljárások és a legmodernebb technológiák kombinációja garantálja a kivételes minőségű liszteket.

VIOLA
teljes kiőrlésű búzaliszt búzacsírával, természetesen pigmentált, mosott búzából
W300
10 KG
rusztikus kenyér, focaccia,
közepes érlelési idejű pizza,
linzer, sütemény és croissant
MINDEN TÉSZTÁNAK MEGVAN A SAJÁT SZUPERHŐSE!
A PH4 a legpraktikusabb és legegyszerűbb megoldás a tészták megfelelő kelesztéséhez. Ez a speciális termékcsalád kovász alapú aktív és inaktív élesztőket kínál, amelyeket kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy édes és sós termékeknek egyaránt kiváló ízt, hosszabb eltarthatóságot és stabil szerkezetet biztosítsanak mind sütés előtt, mind után.

SUPERISE
kovász alapú aktív
élesztő
ideális pizzához
1 KG
Adagolás:
2-4% a liszt tömegére számítva
OLTREGRANO
A gabonán túl – kiegyensúlyozott, szakemberek által fejlesztett lisztkeverékek, professzionális felhasználásra.

laPALA
pizza alla pala,
pizza al taglio
„lapátos, tepsis” pizza
5/25 KG
A késztermék minőségének kiemelése érdekében javasolt az elősütött tészta fagyasztása.

laPINSA easy
Pinsa Romana
5/25 KG
Ideális direkt tésztákhoz,
24–72 órás érleléshez.